Stave na najbolj priljubljenih športnih stavnicah


Prijavite se na naš FORUM in oddajte napoved za prihajajoče nogometne tekme!

Stavni nasveti

<< Nazaj

La Liga: Rumena podmornica v goste k Celti

Poleg La lige nas čakata tudi dve tekmi z Bayernom v glavni vlogi!

 

⚽ ŠPANIJA, LA LIGA

 

CELTA VIGO vs. VILLARREAL

8.1.2021 ob 21:00

Naš tip je 2 – zmaga Villarreala

 

  Celta Vigo
X Villarrerl
Bet at home 3.25 3.20 2.23
Bet365 3.25 3.30 2.25

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 7.1.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 Coudet je prinesel resnično spremembo Celti Vigo, ki je pred tem prihodom dosegla dno s samo eno zmago v desetih tekmah. Res je sicer da se je v šestih od sedmih tekem La Lige izognila porazu. Celta je v povprečju pod "Chacho" dosegla 2 gola na tekmo, tikrat pa je vodila ob polčasu na zadnjih treh tekmah. Stavnica Bet365 nudi dobre kvote na zmago Villarreali ali na možen remi.
Celta je zmagala na zadnjih štirih domačih tekmah, v zadnjih 335 minutah igre je le enkrat prejela gol.  V zadnjih treh tekmah tukaj so zmagali tako ob polčasu kot ob koncu tekme, vendar so izgubili vse tri domače tekme kjer niso bili favorit. Kljub dobri formi  Celte se evropski Villarreal prihaja na to tekmo kot favorit, kljub zmagi na le dveh od zadnjih osmih tekem La Lige. Ekipa Emeryja v tej  sezoni  še ni doživela poraza ko je začelakot favorit, čeprav so ekipe pod vodstvom Emeryja zmagale le na treh od devetih tekem proti Celti. Villarral se mora tukaj izogniti prvemu golu v svoji mreži.

 

⚽ NEMČIJA, BUNDESLIGA

 

B. MONCEHGLADBACH vs. BAYERN MUNICH

8.1.2021 ob 20:30

Naš tip je 2 – zmaga Bayerna

 

  Gladbach X Bayern
Bet at home 4.60 4.70 1.59
Bet365 5.00 4.50 1.57

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 5.1.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Mönchengladbach, je zabeležil štiri tekme Bundeslige brez zmage pred zadnjo zmago z 1:0. Ta tekma je bila tudi dvanajsta v 14  tekmah, kjer so prvi zadeli, čeprav jim ni uspelo zmagati na več kot  na polovici teh tekem.
Pet od teh prvih golov je padlo na domači zelenici, kjer so v tej sezoni v prvi polovici Bundeslige  brez poraza.  Vendar je Gladbach zmagal le v dveh od sedmih polčasov, ki so jih igrali doma.Priznati moramo sicer da je Gladbach najuspešnejša ekipa Bundeslige proti Bayernu od leta 2014/15. Stavnica bet at home še vedno postavlja na tej tekmi za favorita Bayern.
Bayern je v klubski največjemu  nizu osmih tekem v Bundesligi, v katerih so najprej prejeli gol, na drugi strani dosegli  nov rekord v Bundesligi, saj so se izognili porazu na osmih tekmah zapored. Neverjetna igra bavarcev v drugem polčasu je pri tem odigrala veliko vlogo, saj so 13 od 20 doseženih golov zabili po polčasu. Bayern je v zadnjih šestih gostovanjih v Bundesligi zmagal v petih tekmah.

 

 🏀 EVROPA, EVROLIGA

 

OLYMPIAKOS -  BAYERN MUNICH

8.1.2021 ob 20:45

Naš tip je 2 – zmaga Bayerna

 

  Olympiakos
X Bayern
Bet at home 1.54   2.76
Bet365 1.52   2.32

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 5.1.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Bayern na petem mestu, je dosegel nov poraz po vsaki zmagi v zadnjih petih tekmah Evrolige in ima tako tri zmage in dva poraza. Grki so medtem po treh porazih zapored le prišli do nove zmage ko so precej uničili Khimki in prebili mejo 100 točk. Doma je bil Olympiakos polovičen in je dosegel  pet zmag in pet porazov, se je pa v preteklosti tukaj dobro boril proti Bayernu saj ga je premagal v treh od štirih tekem. Bayern prihaja s težavami v gosteh saj ima štiri poraze zapored v vseh ligah.

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj